benny-anja-frankrijk.reismee.nl

Hotels

Waar we overnachten...

Het heeft wat zoek en speurwerk gekost, maar 2 weken voor vertrek hebben we dan toch eindelijk 9 verschillende hotels gevonden én geboekt. We hebben ook wel wat wensen als het om een hotel gaat. We willen graag een ruime kamer met balkon en als het even kan een leuk uitzicht. Verder is een score van 8+ toch eigenlijk wel een must en een zwembad zou ook wel fijn zijn en niet al te ver van de bezienswaardigheden die we willen bezoeken. Dat niet alles op die manier gelukt is, moge duidelijk zijn! Aan elke wens zit een prijskaartje en dat je voor een balkon mét uitzicht meer betaald dan een raam wat uitkijkt op de binnenplaats snappen we ook, maar er is een grens aan wat we willen betalen per nacht. Het moet het allemaal wel waard zijn. Het was een hele tour, maar we hebben, wat ons betreft een paar leuke hotels gevonden. Bij deze...

In Boulogne sur Mer hebben we de Opal'Inn geboekt. Het enige hotel wat bij Booking.com niet meer beschikbaar was en waar we dus rechtstreeks hebben gereserveerd.

We hebben een 2-persoonskamer met balkon én uitzicht op zee. Een goed begin is het halve werk, zullen we maar zeggen!

In Ëtretat is het Les Galets Blues geworden...

En ook hier is het gelukt een kamer met balkon en zeezicht te boeken...

Van Étretat gaan we naar Saint Malo, het Ibis Styles Saint Malo Port

We hebben een standaard 2-persoons kamer, geen balkon.

In La Rochelle verblijven we in Apart City Classic La Rochelle Centre. Een hele mond vol voor het minst bijzondere en meest simpele hotel van deze trip.

We hebben een studio met keukentje.

Na La Rochelle gaan we het binnenland in en onze 1e stop is Hotel de la Glane in Oradour sur Glane.

De grote 2-persoons kamer op de begane grond is voor ons gereserveerd.

Volgende stop is het Hotel Restaurant du Chateau in Rocamadour. En na 5 hotels, waarvan er 4 aan of in de buurt van het strand lagen, nu dan toch een hotel met een zwembad.

Na dit hotel gaan we dan toch eindelijk terug naar Saint Jean du Gard! Heel graag hadden we een gite gehuurd op 'onze' camping Mas de la Cam, maar dat kan alleen per volle week en dat vonden we nu net weer iets te veel van het goede. Het is dus Les Bellueges geworden. Een hotelletje in het centrum van St. Jean, waar we in onze kampeertijd een aantal keren gegeten hebben.

Vervolgens rijden we naar Hotel Oberland inBourg d'Oisons aan de voet van de l'Alpe-d'Huez...

Tot slot verblijven we nog 4 nachten in Chamonix,onder aan de Mont Blanc. Dit was ook meteen het lastigste hotel om te boeken. Hotels genoeg in Chamonix, dat was het probleem niet, maar onbetaalbaar! We zijn écht wel bereid wat €€€ neer te tellen voor een goed hotel en een luxe kamer met uitzicht, maar er is een grens en die grens is bij + € 1000,- écht wel bereikt. Het was even puzzelen en zoeken, maar we hebben een prima hotel gevonden.L'Arveyron Open House,2 km buiten het centrum, maar dat is te overzien.

We hebben een kamer met uitzicht op de bergen,,,

Dit zijn dus de 9 hotels van onze roadtrip. In elk hotel hebben we minimaal 2 overnachtingen geboekt, Relax is het motto!

Na Chamonix gaan we weer richting Ridderkerk. Waarschijnlijk met nog 2 overnachtingen onderweg. 1 in Frankrijk en 1 in Luxemburg, maar die gaan we last-minute boeken.

Nog 2 weken (8 dagen) werken en dan gaan we op pad. Wij hebben er zin in!

Tot snel!






Reacties

Reacties

Tonnie

Dat was goed puzzelen maar toch goed geluk geniet van deze vakantie
Z

Riek

Het puzzelen is echt wel de moeite waard ? dit wordt echt genieten Ben en Anja ?

Ineke

De hotels zien er heel goed uit. Wat een leuke reis en wat fijn om naar uit te kijken??

Gerard & Paulien.

Ziet er weer goed uit. Ben benieuwd naar de verslagen en beelden. Misschien we nog " bekends" terug.

Willeke

Wat een zoekwerk maar mooie hotels uitgezocht!
Nu aftellen maar en kijk uit naar je mooie verhalen van jullie roadtrip!

Ada

Wat een werk maar prachtige hotels

Rob

Goed gedaan hoor! ? Een vriendin van mij is reisagent bij Panta Reizen en zij zoeken een nieuwe collega. Volgens mij voldoe jij aan alle functie-eisen! ? In ieder geval veel plezier in de uitgezochte accomodaties…… ?

Jannie

Ziet er weer goed uit. Dat word weer genieten.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!